Kompetencer

Kompetencer

Vi er specialister inden for både service, fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Vi har stor erfaring i renoveringer og ombygninger af kontormiljøer, lejligheder og detailbutikker.

Vores erfarne medarbejdere er altid opdaterede i form af kurser såsom stillads, skimmel, svamp, varmt arbejde, førstehjælp, beslag og forankring, dampspærre, sikkerhed og arbejdsmiljø mm.

Vores udstyr og værktøj er ligeledes altid af høj kvalitet og overholder altid lovkrav i form af godkendelser jf. gældende lovgivning. Dette sikrer bl.a. at sikkerheden på vores byggepladser altid er i top, og at vores medarbejdere altid har de fornødne ressourcer til korrekt og effektiv udførelse af opgaverne.

Service

Vores serviceafdeling består af 4-6 erfarne tømrersvende. Teamets størrelse, erfaring og kompetencer giver os en fleksibilitet, der gør at vi kan udføre alle former for opgaver med kort varsel. Vi servicerer i dag bl.a. boligselskaber, butikker, kirker mm.

 

Fagentrepriser

Vi udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. Store som små fra kælder til tag. Udskiftning af vinduer/døre, gulve, tage, indvendige vægge, gipsarbejde, hegn, terrasser mm.

 

Hoved- og Totalentrepriser

Vores mangeårige tætte samarbejde med alle øvrige faggrupper gør os i stand til at udføre hovedentrepriser med et stærkt, erfarent og fleksibelt team i ryggen. For kunden betyder dette en tryg og ubesværet byggeprocess.

Vi varetager også myndighedsbehandlinger, tegninger mm.

Scroll til toppen