Om os

Tømrerfirmaet sten jensen a/s blev grundlagt i 1978 og består i dag af 70+ engagerede og kompetente medarbejdere. Virksomheden har i dag hovedkontor i Greve.

Vi udfører primært tømrer og snedkerarbejde for erhvervskunder. Vi udfører alle typer af opgaver fra mindre serviceopgaver til store entrepriser.

Vi specialiserer os indenfor både service, fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Vores speciale er primært at udføre renoveringer og ombygninger af kontormiljøer, lejligheder og detailbutikker. Derudover har vi en stor serviceafdeling, der i dag bl.a. servicerer boligselskaber, butikker, kirker mm.

Vi har i Sten Jensen Gruppen udover tømrervirksomhed også både elektriker- og malervirksomhed. Vores tætte samarbejde virksomhederne imellem gør, at vi fleksibelt og hurtigt kan efterkomme vores kunders ønsker og behov.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt. Vi uddanner 6-8 tømrersvende om året og lægger stor vægt på at fastholde og efteruddanne vores medarbejdere. Vi støtter lokalmiljøet og samarbejder med Greve Kommune i forbindelse med beskæftigelse af udfordrede unge og borgere med kultur og sprogbarrierer mm.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os

Mads Pedersen
Partner
mads@tfsj.dk

Nick Larsen
Partner
nick@tfsj.dk

Rene Eichhorst
Partner
rene@tfsj.dk

Søren Kildegård Jensen
Kvalitetsansvarlig
soeren@tfsj.dk

Christopher Engelhardt
Byggeleder
chris@tfsj.dk

Brian Poulsen
Byggeleder
bb@tfsj.dk

Susanne Pedersen
Bogholder
susanne@tfsj.dk

Scroll til toppen