Om os

Virksomheden startede i 1978 og består i dag af ca. 80 engagerede og kompetente medarbejdere med hovedkontor i Greve. Vi har sjældent medarbejderudskiftning og vi tager desuden vores ansvar for at sikre lærlinge og praktikanter en uddannelsesplads.
Udover lægger vi vægt på at støtte lokalmiljøet og støtte mennesker der har brug for det. Derfor har vi igennem de sidste 4 år hjulpet Greve kommunes udsatte med job i forskellige afdelinger. Samlet set så kommer denne stabilitet vores kunder til gode gennem en ensartet høj kvalitet i alt vores håndværk.

Tømrerfirmaet Sten Jensen A/S arbejder kun for erhverv. Her beskæftiger vi os primært med hoved og totalentrepriser. Vores speciale er primært at udføre renoveringer og ombygning af kontormiljøer, lejligheder og detailbutikker. Ydermere har vi en stor serviceafdeling med aftaler hos diverse firmaer, kirker og ejendomme. Vi har også vores egen elektriker og maler afdeling, som gør os alsidige når det kommer til mindre renoveringer.

Så går du med tanker om at få moderniseret, repareret eller renoveret, og søger et byggefirma med ovenstående kvaliteter – Så kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os

Mads Pedersen
Partner
mads@tfsj.dk

Nick Larsen
Partner
nick@tfsj.dk

Rene Eichorst
Partner
rene@tfsj.dk

Theodor Johansen
Koordinator/tegner
theodor@tfsj.dk

Christopher Engelhardt
Byggeleder
chris@tfsj.dk

Brian Poulsen
Byggeleder
bb@tfsj.dk

Susanne Pedersen
Bogholder
susanne@tfsj.dk

Søren Kildegård Jensen
Kvalitetssikrings mand
soeren@tfsj.dk

Scroll til toppen