Referencer

Netto Kongelundsvej

I forbindelse med at Netto ønsker at lave et generelt løft af sine butikker er butikken på Kongelundsvej udvalgt, som én af 5 testbutikker hvor man ønsker at afprøve det nye ”Koncept 3” – som det kaldes.  Det nye koncept udstråler en nordisk og grøn profil, samtidig med at der sker nogle mindre ændringer af indretning inde i selve butikken.

H&M Svendborg

Tømrerfirmaet sten jensen indgik en samarbejdsaftale med H&M og i den forbindelse prøve kræfter med vores første projekt i Svendborg. H&M kører med 2 koncepter – blue and red store, hvoraf Svendborg var en blue store. Det var spændende og lærerig udfordring.

Arket – Lufthavn

Arket er en del af H&M koncernen. Vi byggede en ny butik i lufthavnens udvidelse mellem finger A og B. Sjov og udfordrende oplevelse at arbejde i lufthavnen med deres sikkerhedsprocedurer.

Fitness World – Mariendalsvej

Fitness World Mariendalsvej var det første center vi byggede fra bunden som hovedentreprise. Fitness World er i gang med en gennemgang af alle deres centrer med et nyt koncept som tilgodeser medlemmer og giver dem en god oplevelse. Ydermere holder de Danmark fit

Keystone 5.2 lejligheder

Vi har igennem årene udført utallige totalrenoveringer for Keystone, primært i København efter 5.2 princippet.

Scroll til toppen