Referencer

Netto Kongelundsvej

I forbindelse med at Netto ønsker at lave et generelt løft af sine butikker er butikken på Kongelundsvej udvalgt, som én af 5 testbutikker hvor man ønsker at afprøve det nye ”Koncept 3” – som det kaldes.  Det nye koncept udstråler en nordisk og grøn profil, samtidig med at der sker nogle mindre ændringer af indretning inde i selve butikken.

H&M Svendborg

I 2018 indgik tømrerfirmaet sten jensen en samarbejdsaftale med H&M og i den forbindelse prøve kræfter med vores første projekt i Svendborg. H&M kører med 2 koncepter – blue and red store, hvoraf Svendborg var en blue store. Det var spændende og lærerig udfordring.

Arket – Lufthavn

Arket er en del af H&M regi og i sommeren 2018 byggede vi en ny butik i lufthavnens udvidelse mellem finger A og B. Sjov og udforende oplevelse at arbejde i lufthavnen med deres sikkerhedsprocedurer.

Fitness World – Mariendalsvej

Fitness World Mariendalsvej var det første center vi byggede fra bunden som hovedentreprise. Fitness World er i gang med en gennemgang af alle deres centrer med et nyt koncept som tilgodeser medlemmer og giver dem en god oplevelse. Ydermere holder de Danmark fit

Keystone 5.2 lejlighed – Frederiksborggade

Frederiksborggade 34/Rømdersgade 32 var en renovering af lejligheder og af det indvendige gårdmiljø, hvor vi løftede dækket så butikkerne havde mere plads.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os

Mads Pedersen
Partner
mads@tfsj.dk

Nick Larsen
Partner
nick@tfsj.dk

Rene Eichorst
Partner
rene@tfsj.dk

Theodor Johansen
Koordinator/tegner
theodor@tfsj.dk

Christopher Engelhardt
Byggeleder
chris@tfsj.dk

Brian Poulsen
Byggeleder
bb@tfsj.dk

Susanne Pedersen
Bogholder
susanne@tfsj.dk

Søren Kildegård Jensen
Kvalitetsansvarlig
soeren@tfsj.dk

Scroll til toppen